Неделен распоред

Неделен распоред

350 MKD
Количина:

Неделен планер, составен од 15 листови во А3 формат. Со можност за употреба на биро или закачување на ѕид.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Преплет © 2019. UKION SHOPS