Дневник за свадбено планирање
  • Дневник за свадбено планирање
  • Дневник за свадбено планирање
  • Дневник за свадбено планирање

Дневник за свадбено планирање

250 MKD
Количина:

Специјално дизајниран тематски дневник за детално организирање на твојата свадба. Креиран е како еден вид свадбен организатор, кој ти овозможува детално осмислување на твоите свадбени планови

Димензиите се: 14 cm x 21 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2019. UKION SHOPS