Нотес за љубители на кафе
  • Нотес за љубители на кафе
  • Нотес за љубители на кафе
  • Нотес за љубители на кафе
  • Нотес за љубители на кафе
  • Нотес за љубители на кафе
  • Нотес за љубители на кафе
  • Нотес за љубители на кафе

Нотес за љубители на кафе

1.200 MKD
Количина:

Овој нотес е наменет за сите уживачи во кафето.Тој е поделен во неколку делови каде што е оставено место за вашите планови, мисли или можеби уметност. Низ него има неколку сепаратри со пораки во врска со кафето.

* Овој нотес сега засега го имаме само на македонски јазик. 

Димензиите се: 17 cm x 22,5 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.


 

Поврзани производи
Преплет © 2019. UKION SHOPS