Нотеси

Комплет за МЕРАК ВО КУЈНА
Комплет за сите оние кои со мерак готват составен од: нотес за рецепти, 6 подметачи и тефтерче ..
770 MKD
без ДДВ: 653 MKD
Тетратка
Тетратки со 5 различни пораки. Наменети се за секојдневни листи и списоци. Внатре имаат 42 листа со ..
100 MKD
без ДДВ: 85 MKD
Дневник за каде и да одам
Овој нотес е наменет за сите љубители на патување. Во него секоја страна е посебно дизајнирана со ме..
600 MKD
без ДДВ: 571 MKD
Нотес за љубители на книги
Овој нотес е наменет за сите уживачи во добрата книга. Во него секоја страна е посебно дизајнирана с..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.017 MKD
Џебно тефтерче
Џебни тефтерчиња со 5 различни пораки. Наменети се за секојдневни листи и списоци. Внатре имаат 50 б..
150 MKD
без ДДВ: 127 MKD
Нотес за љубители на кафе
Овој нотес е наменет за сите уживачи во кафето.Тој е поделен во неколку делови каде што е оставено м..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.017 MKD
Нотес за љубители на книги
Овој нотес е наменет за сите уживачи во добрата книга. Во него секоја страна е посебно дизајнирана с..
1.200 MKD
без ДДВ: 1.017 MKD
Преплет © 2019. UKION SHOPS