Нотес за љубители на готвење
  • Нотес за љубители на готвење
  • Нотес за љубители на готвење

Нотес за љубители на готвење

1.200 MKD
Количина:

Овој нотес е наменет за сите љубители на готвење. Во него секоја страна е посебно дизајнирана со места за пополнување на сите потребни информации за подготовка на некој рецепт.  Нотесот има 100 страни за 100 различни рецепти. Уживајте! 

Димензиите се: 17 cm x 22,5 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2018. UKION SHOPS