Тематски комплети

Тетратка
Тетратки со 5 различни пораки. Наменети се за секојдневни листи и списоци. Внатре имаат 42 листа со ..
100 MKD
без ДДВ: 85 MKD
The book lover's kit
За сите кои секогаш имаат предлог за добра книга, дома имаат мини библиотека и никако не заспиваат б..
300 MKD
без ДДВ: 254 MKD
The cooking lover's kit
За сите оптимисти, неуморни готвачи, комплет за олеснето и инспиративно готвење. Овој комплет сод..
300 MKD
без ДДВ: 254 MKD
Престилка за готвење
Престилка за готвење за cool домакинки, која не мора да се пере туку може само да се пребрише. ..
600 MKD
без ДДВ: 509 MKD
Комплет за целосна релаксација
За сите на кои им требаат мирни мисли, опуштеност и одмор на мозокот. Комплетот содржи: порцеланс..
1.401 MKD
без ДДВ: 1.187 MKD
Комплет за утрински мамурлак
За сите кои откачуваат до доцните утрински часови, а потоа ги следи едно исто чувство. Комплетот ..
1.401 MKD
без ДДВ: 1.187 MKD
Комплет за љубители на книги
За сите кои секогаш имаат предлог за добра книга, дома имаат мини библиотека и никако не заспиваат б..
2.000 MKD
без ДДВ: 1.695 MKD
Комплет за љубители на готвење
За сите оптимисти, неуморни готвачи, комплет за олеснето и инспиративно готвење. Овој комплет сод..
2.240 MKD
без ДДВ: 1.898 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS