Неделен дневник
  • Неделен дневник

Неделен дневник

250 MKD
Количина:

Специјално дизајнирани тематски дневници категоризирани по недели. Креирани се како еден вид на дневници кои служат како потсетник и го олеснуваат неделното организирање.

Димензиите се: 14 cm x 21 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Преплет © 2019. UKION SHOPS