Комплет за љубители на патување
  • Комплет за љубители на патување
  • Комплет за љубители на патување
  • Комплет за љубители на патување
  • Комплет за љубители на патување
  • Комплет за љубители на патување
  • Комплет за љубители на патување
  • Комплет за љубители на патување

Комплет за љубители на патување

2.000 MKD
Количина:

За сите авантуристи, истражувачи на нови места и освојувачи на светот.

Овој комплет содржи: тематски нотес, мапа на светот, фломастер, 6 стикери и беџ. 

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

 

Поврзани производи
Преплет © 2017. UKION SHOPS