Комплет за љубители на книги
  • Комплет за љубители на книги
  • Комплет за љубители на книги
  • Комплет за љубители на книги
  • Комплет за љубители на книги
  • Комплет за љубители на книги

Комплет за љубители на книги

2.000 MKD
Количина:

За сите кои секогаш имаат предлог за добра книга, дома имаат мини библиотека и никако не заспиваат без книга.

Овој комплет содржи: 10 картички за евиденција, 8 стикери за цитати и 3 ограничувачи.

Димензиите се: 27cm 27cm x 10cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.


 

Поврзани производи
Преплет © 2018. UKION SHOPS