Тефтер - Гази си

Тефтер - Гази си

200 MKD
Количина:

Тефтер со тврди корици и внатрешност со линии во Б5 формат.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Преплет © 2019. UKION SHOPS