Специјално семе за цвеќе

Специјално семе за цвеќе

200 MKD
Количина:

Специјално семе за цвеќе со моќна порака.

Димензии: 18cm x 7,5 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Преплет © 2019. UKION SHOPS