Магнети
  • Магнети

Магнети

160 MKD200 MKD
Количина:

Магнети со цртежи од Скопје и Старата Чаршија. Воедно, задната страна од магнетите служи како отварач за шишиња.

Материјал: метал

Димензии: 7x4,5cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
-40%
Честитки
100 MKD60 MKD
100 MKD60 MKD
-18%
Беџови
120 MKD99 MKD
120 MKD99 MKD
-50%
Подметачи македонски
430 MKD215 MKD
430 MKD215 MKD
-10%
Чашки за ракија:
390 MKD351 MKD
390 MKD351 MKD
-40%
Разгледници
100 MKD60 MKD
100 MKD60 MKD
-10%
Торба Охрид
550 MKD495 MKD
550 MKD495 MKD
-40%
Миризлива свеќа
200 MKD120 MKD
200 MKD120 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS