Сапуни со интересни мириси
  • Сапуни со интересни мириси
  • Сапуни со интересни мириси
  • Сапуни со интересни мириси
  • Сапуни со интересни мириси

Сапуни со интересни мириси

250 MKD
Количина:

Сапуни со многу интересни мириси. Одберете го вашиот!

Производител: La Soy

Димензиите се 8 cm x 5,5 cm.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2020. UKION SHOPS