Постер во рамка + скраб
  • Постер во рамка + скраб

Постер во рамка + скраб

1.600 MKD
Количина:

Комплет од постер во рамка - "моето срце пре пре преполно љубов" заедно со скраб за тело и лице од кафе. 

Димензиите на постерот се 25 cm x 20 cm.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2018. UKION SHOPS