Oh happy day

Oh happy day

405 MKD450 MKD
Количина:

Овој постер е наменет за сите среќни денови. Постерот доаѓа во комплет со рамката која може да биде закачена на ѕид или потпрена на сопствениот потпирач од задната страна на рамката. 

Димензиите се 25 cm x 20 cm.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
-10%
Ниеден спорт не ме изморува
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
Stars are made for dreaming
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
Уживај како никогаш до сега
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
Home is not a place
940 MKD844 MKD
940 MKD844 MKD
-10%
It's good to be home
940 MKD844 MKD
940 MKD844 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS