Уживај како никогаш до сега

Уживај како никогаш до сега

405 MKD450 MKD
Количина:

Овој постер е наменет за сите кои знаат да уживаат. Постерот доаѓа во комплет со рамката која може да биде закачена на ѕид или потпрена на сопствениот потпирач од задната страна на рамката. 

Димензиите се 25 cm x 20 cm.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
-10%
What's your main focus
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
Алал да ти е
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
Заедно како едно
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
Ниеден спорт не ме изморува
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
Oh happy day
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
3 тона љубов
940 MKD844 MKD
940 MKD844 MKD
-10%
Со точак го откривам светот
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS