Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници
  • Разгледници

Разгледници

60 MKD100 MKD

35 или повеќе 60 MKD

Количина:

Расположливи опции

* дизајн:

Одерете креативна разгледница и испратете ја на пријателите или роднините во странство. Преку многуте наши илустрации лесно ќе им брајснете како се прави ајвар, за што се' кај нас се користи ракија или што значи промаја. :)

Димензиите се 10cm x 15 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

 

Поврзани производи
-40%
Честитки
100 MKD60 MKD
100 MKD60 MKD
-10%
Чашки за ракија:
390 MKD351 MKD
390 MKD351 MKD
-10%
Градот е поубав со тебе
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-10%
Чудесна напивка
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-20%
Магнети
200 MKD160 MKD
200 MKD160 MKD
-10%
Торба Охрид
550 MKD495 MKD
550 MKD495 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS