Прстени од керамика
  • Прстени од керамика

Прстени од керамика

800 MKD
Количина:

Уникатно и рачно изработени прстени од керамика со златни детали.

Бидејќи сите прстени се рачно изработени, имаме повеќе различни модели на прстени како: потесни, пошироки, помали и поголеми во обем. Сите прстени имаат слични комбинации од бои односно се со бела основа и црно златни детали.

Ви препорачуваме да дојдете директно во нашето студио за да го пробате и одберете моделот што вас најмногу ќе ви одговара, а доколку сакате да купите online, ние ќе ви испратиме модел по случаен избор.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2020. UKION SHOPS