Папка / Класер

Папка / Класер

150 MKD
Количина:

Папка или класер наменет за мерачко подредување на сите важни листови во А4 формат.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Преплет © 2019. UKION SHOPS