Тетратка
  • Тетратка
  • Тетратка
  • Тетратка
  • Тетратка
  • Тетратка
  • Тетратка

Тетратка

100 MKD
Количина:

Расположливи опции

* дизајн:

Тетратки со 5 различни пораки. Наменети се за секојдневни листи и списоци. Внатре имаат 42 листа со жолти линии и наменети се за секојдневни листи и списоци. 

Димензиите се: 14cm x 19,5 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Преплет © 2019. UKION SHOPS