Шолји

Термос
Специјално дизајниран термос, лимитирана колекција Димензиите на пакувањето се 21,5 cm ..
800 MKD
без ДДВ: 678 MKD
-10%
Чашки за ракија:
Стаклени чашки за ракија, наменети за сите љубители на наздравувањата, насмевките и на дружбата со п..
351 MKD390 MKD
без ДДВ: 298 MKD
Подметачи англиски
Комплет од 6 различни подметачи со инспиративни збориви. Подметачите можат да се мијат и бришат, отп..
430 MKD
без ДДВ: 364 MKD
-50%
Подметачи македонски
Комплет од 6 различни подметачи со инспиративни збориви на кирилица и со ситен превод на значењето н..
215 MKD430 MKD
без ДДВ: 182 MKD
Шолја
Порцеланска шолја наменета за сите кои уживаат во супер кафе со цимет, чај со лимон и мед или можеби..
460 MKD
без ДДВ: 390 MKD
-10%
Шолја
Порцеланска шолја наменета за сите кои уживаат во супер кафе со цимет, чај со лимон и мед или можеби..
414 MKD460 MKD
без ДДВ: 351 MKD
-10%
Шолја
Порцеланска шолја наменета за сите кои уживаат во супер кафе со цимет, чај со лимон и мед или можеби..
414 MKD460 MKD
без ДДВ: 351 MKD
-10%
Шолја
Порцеланска шолја наменета за сите кои уживаат во супер кафе со цимет, чај со лимон и мед или можеби..
414 MKD460 MKD
без ДДВ: 351 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS