Порака во шише
  • Порака во шише

Порака во шише

300 MKD
Количина:

Расположливи опции

* дизајн:

Уникатни и специјално дизајнирани пораки во шише. Секое шише носи креативна порака и фраза. 

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2018. UKION SHOPS