Букви

Букви

20 MKD
Количина:

Одберете ги најсоодветните букви според вас и создадете своја реченица, збор или мисла.  Буквите одат во комбинација со спојувалки и сатенска трака за редење на зборовите.

Начин на купување:

1. Една буква чини 20 ден. Вие треба да пресметате колку букви содржи вашиот збор или мисла и толку да ставите во вашата кошничка.

2. При купувањето пишете ни порака кои букви сакате да ви ги доставиме.

3. Вашите букви ќе бидат испорачани заедно со спојувалките и сатенските траки.

 

Материјал: хартија

Димензии: 5cm x 9cm, 7cm x 7 cm и 12cm x 12cm

 

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Џебно тефтерче
150 MKD
150 MKD
Честитки
100 MKD
100 MKD
Беџови
120 MKD
120 MKD
Подметачи
430 MKD
430 MKD
Преплет © 2017. UKION SHOPS