Комплет за МЕРАК ВО КУЈНА

Комплет за МЕРАК ВО КУЈНА

770 MKD
Количина:

Комплет за сите оние кои со мерак готват составен од: нотес за рецепти, 6 подметачи и тефтерче за списоци за пазарување. 

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Преплет © 2019. UKION SHOPS