Комплет производи за точакохолик.
  • Комплет производи за точакохолик.
  • Комплет производи за точакохолик.

Комплет производи за точакохолик.

500 MKD
Количина:

Комплет производи за точакохолик.

Димензиите се: 30cm x 40cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2019. UKION SHOPS