Детска колекција

Гази си
Постерот доаѓа во комплет со рамката која може да биде закачена на ѕид или потпрена на сопствениот п..
450 MKD
без ДДВ: 381 MKD
Направи сам - 3 детски играчки
3 Хартиени играчки со упатство за начин на изработка преку превиткување на хартијата. Должин..
150 MKD
без ДДВ: 127 MKD
Рипчиња - висечка играчка
Хартиена висечка играчка составена од 5 шарени рипчиња.  Должина: 60 см Сите наши произво..
200 MKD
без ДДВ: 170 MKD
Подлога / Прекривка
Подлога / прекривка за деца која може да се користи како подлога за ирање, пресоблекување на мали де..
850 MKD
без ДДВ: 720 MKD
Мултинаменска подлога - лист
Подлога во форма на лист која што може да се користи за домашна употреба како декоративна черга, под..
900 MKD
без ДДВ: 763 MKD
перниче - облаче
Перниче или мека играчка за деца во форма на еднорог со везен натпис "Заспиј меко". Димензии: 26&..
750 MKD
без ДДВ: 636 MKD
Перниче - еднорог
Перниче или мека играчка за деца во форма на еднорог со везен натпис "Мечтај". Димензии: 27 см х ..
750 MKD
без ДДВ: 636 MKD
Перниче - мече
Перниче или мека играчка за деца во форма на мече со везен натпис "Сонувај силно". Димензии: 23&n..
750 MKD
без ДДВ: 636 MKD
Хенгер
Хенгер за на детска врата. Материјал: форекс Сите наши производи се креативно спакувани и при ..
200 MKD
без ДДВ: 170 MKD
Преплет © 2019. UKION SHOPS