Испорака

Доставата на производи порачани по електронски пат низ Македонија се извршува преку Пост Експрес и изнесува 150ден. за сите региони. 

При купување на некој производ со испорака надвор од Македонија, имате можност да одберете една од двете наведени компании за испорака, а тоа се DHL или Македонска Пошта. Цените за испорака надвор од Македонија варираат во зависност од компанијата која ќе се одбере. 

Пратката секогаш ќе ви биде доставена на адресата која е наведена во порачката. 

Во Македонија - Нарачките пристигнуваат во рок од 1-2 работни дена (за времетраењето на доставата не се рачунаат недела, празници или други неработни денови).
За надвор од Македонија - Нарачките пристигнуваат во рок од минимум 2 работни дена во зависност од компанијата за достава која ќе се одбере при нарачката. 

Цените за испорака ќе бидат истакнати на оваа интернет страницата и ќе можете да ги видите со самото кликање на одбраната компанија.
Плаќањето на производите може да биде со кредитна/дебитна картичка.

Поштенските трошоци се вклучуваат при нарачката во крајната цената на производот.

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок. Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

За сите дополнителни прашања во врска со начинот на нарачка и испорака можете директно да не контактирате телефонски на 076 518 437 или да поставите прашање во делот за контакт.

Преплет © 2019. UKION SHOPS