Комплет за утрински мамурлак
  • Комплет за утрински мамурлак
  • Комплет за утрински мамурлак
  • Комплет за утрински мамурлак
  • Комплет за утрински мамурлак
  • Комплет за утрински мамурлак
  • Комплет за утрински мамурлак

Комплет за утрински мамурлак

1.401 MKD
Количина:

За сите кои откачуваат до доцните утрински часови, а потоа ги следи едно исто чувство.

Комплетот содржи: порцеланска шолја, беџ, хенгер за на врата/квака, 6 стикери и миризлива арома за во соба

Димензиите на кутијата/пакувањето се: 27 cm x 27 cm x 10cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.
 

Поврзани производи
Преплет © 2018. UKION SHOPS