Честитки
  • Честитки
  • Честитки
  • Честитки

Честитки

100 MKD
Количина:

Расположливи опции

* дизајн:

Одберете честитка како совршено дополнување на вашиот подарок. Имаме 10 различни честитки.  Одберете си од листата која најмногу ви одговара и уживајте во подарувањето. Секоја честитка оди заедно со плико.

Димензиите се 13cm x 17cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

 

Поврзани производи
Џебно тефтерче
150 MKD
150 MKD
Беџови
120 MKD
120 MKD
Љубовна мапа
680 MKD
680 MKD
3 Ограничувачи
120 MKD
120 MKD
Букви
20 MKD
20 MKD
Разгледници
100 MKD
100 MKD
Магнети
200 MKD
200 MKD
Беџови
150 MKD
150 MKD
Порака во шише
300 MKD
300 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS