Пакување подароци
  • Пакување подароци

Пакување подароци

100 MKD
Количина:

Услуга: Пакување на еден подарок во декоративна хартија со наш дизајн.

За повеќе информации, дополнителни барања, или доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
-40%
Новогодишни честитки
100 MKD60 MKD
100 MKD60 MKD
Календар 2019
450 MKD
450 MKD
Стикери
150 MKD
150 MKD
Преплет © 2019. UKION SHOPS