Други детали

Комплет од тефтерче + беџ + скраб
Комплет од тефтерче - "правец кон ѕвездите", беџ - "ти ми падна во очи" и скраб за тело и лице од ше..
1.600 MKD
без ДДВ: 1.356 MKD
Престилка за готвење
Престилка за готвење за cool домакинки, која не мора да се пере туку може само да се пребрише. ..
600 MKD
без ДДВ: 509 MKD
Беџови
Диjаметар: 57mm Затоа што беџови се секогаш во мода и кул, одберете си еден или комбинација од по..
150 MKD
без ДДВ: 127 MKD
Магнети
Магнети со цртежи од Скопје и Старата Чаршија. Воедно, задната страна од магнетите служи како отвара..
200 MKD
без ДДВ: 170 MKD
Перниче Live your dream
..
600 MKD
без ДДВ: 509 MKD
Перниче оптимист сум
Перниче за сите оптимисти. Димензиите се: 20cm x 45cm Сите наши производи се креативно спакува..
600 MKD
без ДДВ: 509 MKD
Разгледници
Одерете креативна разгледница и испратете ја на пријателите или роднините во странство. Преку м..
100 MKD
без ДДВ: 85 MKD
Букви
Одберете ги најсоодветните букви според вас и создадете своја реченица, збор или мисла. &n..
20 MKD
без ДДВ: 17 MKD
3 Ограничувачи
Комплет од 3 ограничувачи за книги со 3 различни дизајни. Материјал: хартија Сите наши произво..
120 MKD
без ДДВ: 102 MKD
Подметачи англиски
Комплет од 6 различни подметачи со инспиративни збориви. Подметачите можат да се мијат и бришат, отп..
430 MKD
без ДДВ: 364 MKD
Подметачи македонски
Комплет од 6 различни подметачи со инспиративни збориви. Подметачите можат да се мијат и бришат, отп..
430 MKD
без ДДВ: 364 MKD
Беџови
Затоа што беџови се секогаш во мода и кул, одберете си еден или комбинација од повеќе и разубавете г..
120 MKD
без ДДВ: 102 MKD
Честитки
Одберете честитка како совршено дополнување на вашиот подарок. Имаме 10 различни честитки.  Одб..
100 MKD
без ДДВ: 85 MKD
Џебно тефтерче
Џебни тефтерчиња со 5 различни пораки. Наменети се за секојдневни листи и списоци. Внатре имаат 50 б..
150 MKD
без ДДВ: 127 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS