Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам
 • Дневник за каде и да одам

Дневник за каде и да одам

600 MKD
Количина:

Овој нотес е наменет за сите љубители на патување. Во него секоја страна е посебно дизајнирана со места за пополнување на сите потребни информации за подготовка на било кое патување.  Нотесот има 200 страни. Уживајте! 

Димензиите се: 14 cm x 21 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2019. UKION SHOPS