Направи сам - 3 детски играчки
  • Направи сам - 3 детски играчки

Направи сам - 3 детски играчки

150 MKD
Количина:

3 Хартиени играчки со упатство за начин на изработка преку превиткување на хартијата.

Должина: 60 см

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2019. UKION SHOPS