Кутија за пакување
  • Кутија за пакување

Кутија за пакување

150 MKD
Количина:

Декоративна кутија за грижливо одбрани подароци.

Димензиите на пакувањето се: 18сm х 16сm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2020. UKION SHOPS