Чашки за ракија:

Чашки за ракија:

390 MKD
Количина:

Стаклени чашки за ракија, наменети за сите њубители на наздравувањата, насмевките и на дружбата со пријателите.

Димензии: 8cm x 12cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2018. UKION SHOPS