Комплет за љубители на готвење
  • Комплет за љубители на готвење
  • Комплет за љубители на готвење
  • Комплет за љубители на готвење
  • Комплет за љубители на готвење
  • Комплет за љубители на готвење
  • Комплет за љубители на готвење

Комплет за љубители на готвење

2.240 MKD
Количина:

За сите оптимисти, неуморни готвачи, комплет за олеснето и инспиративно готвење.

Овој комплет содржи: престилка за готвење, 10 картички за рецепти и тефтерче за списоци за пазарување. 

Димензиите се: 27cm x 27 cm x 10 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.
 

Поврзани производи
Преплет © 2018. UKION SHOPS