Дневник за рецепти
  • Дневник за рецепти

Дневник за рецепти

250 MKD
Количина:

Специјално дизајнирани тематски дневници за сите љубители на готвење. Креирани се како еден вид на дневници кои ќе ти го надополнат уживањето во твоето хоби и ќе го направат моментот голем.

Димензиите се: 14 cm x 21 cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2019. UKION SHOPS