Подметачи македонски

Подметачи македонски

215 MKD430 MKD

10 или повеќе 215 MKD

Количина:

Комплет од 6 различни подметачи со инспиративни збориви на кирилица и со ситен превод на значењето на зборот на англиски јазик. Подметачите имаат свое пакување.

Материјал: хартија

Димензии: d: 9cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
-10%
Шолја
460 MKD414 MKD
460 MKD414 MKD
-10%
Шолја
460 MKD414 MKD
460 MKD414 MKD
-10%
Шолја
460 MKD414 MKD
460 MKD414 MKD
Шолја
460 MKD
460 MKD
-50%
3 Ограничувачи
120 MKD60 MKD
120 MKD60 MKD
-25%
Букви
20 MKD15 MKD
20 MKD15 MKD
-10%
Чудесна напивка
450 MKD405 MKD
450 MKD405 MKD
-20%
Магнети
200 MKD160 MKD
200 MKD160 MKD
-34%
Беџови
150 MKD99 MKD
150 MKD99 MKD
-40%
Престилка за готвење
600 MKD360 MKD
600 MKD360 MKD
-10%
Торба Охрид
550 MKD495 MKD
550 MKD495 MKD
-40%
Миризлива свеќа
200 MKD120 MKD
200 MKD120 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS