Бонбониера со новогодишни колачиња
  • Бонбониера со новогодишни колачиња
  • Бонбониера со новогодишни колачиња
  • Бонбониера со новогодишни колачиња

Бонбониера со новогодишни колачиња

390 MKD
Количина:

Оваа мини бонбониера е составена од 5 новогодишни колачиња кои се изработени од слаткарницата Канела.

Димензии: 12cm x 12cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

 

Преплет © 2020. UKION SHOPS