3 Ограничувачи
  • 3 Ограничувачи

3 Ограничувачи

60 MKD120 MKD

10 или повеќе 58 MKD

Количина:

Комплет од 3 ограничувачи за книги со 3 различни дизајни.

Материјал: хартија

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
-40%
Џебно тефтерче
150 MKD90 MKD
150 MKD90 MKD
-40%
Честитки
100 MKD60 MKD
100 MKD60 MKD
-18%
Беџови
120 MKD99 MKD
120 MKD99 MKD
-50%
Подметачи македонски
430 MKD215 MKD
430 MKD215 MKD
-34%
Беџови
150 MKD99 MKD
150 MKD99 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS