Back to School

Неделен распоред
Неделен планер, составен од 15 листови во А3 формат. Со можност за употреба на биро или закачување н..
350 MKD
без ДДВ: 297 MKD
Папка / Класер
Папка или класер наменет за мерачко подредување на сите важни листови во А4 формат. Сите наши про..
150 MKD
без ДДВ: 127 MKD
Тефтер - Гази си
Тефтер со тврди корици и внатрешност со линии во Б5 формат. Сите наши производи се креа..
200 MKD
без ДДВ: 170 MKD
Спојувалки
40 Спојувалки со кул порака - Ајде да се споиме! Сите наши производи се креативно спакувани и при..
60 MKD
без ДДВ: 51 MKD
Слушалки
Слушалки со кул порака - Нека бие добар глас! Сите наши производи се креативно спакувани и при на..
250 MKD
без ДДВ: 212 MKD
Моливи - супер комплетче
Комплет од четири моливи во пастелни бои. Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачк..
100 MKD
без ДДВ: 85 MKD
Тетратка - Бла,бла, бла
Тетратка со жолти линии во А5 формат. Сите наши производи се креативно спакувани и при нарач..
120 MKD
без ДДВ: 102 MKD
Тетратка - Хакуна Матата
Тетратка со жолти линии во А5 формат. Сите наши производи се креативно спакувани и при нарач..
120 MKD
без ДДВ: 102 MKD
Тетратка - Супер си!
Тетратка со жолти линии во А5 формат. Сите наши производи се креативно спакувани и при нарач..
120 MKD
без ДДВ: 102 MKD
Мемо стикер
Мемо стикер во ролна, кој што можеш да го кинеш по твоја мерка. Сите наши производи се креативно ..
60 MKD
без ДДВ: 51 MKD
Неделен дневник
Специјално дизајнирани тематски дневници категоризирани по недели. Креирани се како еден вид на..
250 MKD
без ДДВ: 212 MKD
Преплет © 2019. UKION SHOPS