Подлога / Прекривка

Подлога / Прекривка

850 MKD
Количина:

Подлога / прекривка за деца која може да се користи како подлога за ирање, пресоблекување на мали деца или прекривање. Подлогата е со две лица.

Едната страна е со ѕвезди, а другата е еднобојна на која има извезено натпис "Добра подлога за совршена игра".

Димензии: 1 м х 1 м

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
Преплет © 2019. UKION SHOPS