Престилка за готвење
  • Престилка за готвење

Престилка за готвење

480 MKD600 MKD
Количина:

Престилка за готвење за cool домакинки, која не мора да се пере туку може само да се пребрише. ;)

Материјал: мушама и платно

Димензии: 60cm x 49cm

Сите наши производи се креативно спакувани и при нарачката истите би ги добиле подготвени како подарок.

Доколку нарачувате повеќе производи во исто време, а би сакале да ги подарите на различни места, слободно можете да ни пишете и ние ќе ви ги спакуваме одделно како посебни подароци.

Поврзани производи
-20%
Нотес за љубители на готвење
1.200 MKD960 MKD
1.200 MKD960 MKD
-20%
Комплет за љубители на готвење
2.240 MKD1.792 MKD
2.240 MKD1.792 MKD
-20%
Комплет за целосна релаксација
1.401 MKD1.121 MKD
1.401 MKD1.121 MKD
-20%
Шолја
460 MKD368 MKD
460 MKD368 MKD
-20%
Подметачи македонски
430 MKD344 MKD
430 MKD344 MKD
Преплет © 2018. UKION SHOPS